Kampen om den sista Champions League-platsen: Besiktas och Bursaspor utmanar Fenerbahce

Fenerbahce hade under söndagskvällen chansen att säkra en kvalplats till Champions League nästa säsong om laget hade besegrat Istanbul B.B. på Olympiastadion men det blev förlust med 0-2 vilket innebär att både Besiktas och Bursaspor, som vann sina matcher i den 32a omgången, har fortfarande en chans att snuva Fenerbahce på den sista platsen till Champions League.

Tabellen Två omgångar återstår.

cl

Om lagen hamnar på samma poäng så räknas inbördes möten för att skilja lagen åt och där har Fenerbahce fördel gentemot både Besiktas och Bursaspor medan Bursaspor har fördel mot Besiktas.

Dessutom kan Kasimpasa fortfarande snuva Bursaspor på fjärde- och den sista platsen till Europa League om laget vinner båda sina återstående matcher samtidigt som Bursa förlorar bägge sina matcher då laget har fördel i inbördes möten mot laget.