Mesut Bakkal lämnar Kardemir Karabükspor

Trots att det återstår endast två matcher av säsongen och att Kardemir Karabükspor är inblandad i nedflyttningsstriden så väljer klubben att gå skilda vägar med tränaren Mesut Bakkal efter söndagens förlust mot Gaziantepspor på hemmaplan med 0-2.

Mesut Bakkal som tidigare under säsongen har lett Karabükspor till seger med 3-1 i bortamatcherna mot Galatasaray, Fenerbahce, Trabzonspor samt hämtat upp ett 0-2 underläge till 2-2 i bortamatchen mot Besiktas men som inte lyckats hålla en bra nivå i de övriga matcherna meddelade efter sin avgång att ledningen i Karabük hade bett om hans avgång efter förlusten Gaziantepspor något som han accepterade och samtidigt önskade Karabükspor lycka till i de sista omgångarna.

Kardemir Karabükspor publicerade ett meddelande på klubbens officiella hemsida där man tackade Bakkal för hans tid i klubben och önskade honom lycka till i framtid.

Karabükspor kommer att ledas av den assisterande tränaren Suat Sarican i de två sista matcherna av säsongen.