Fenerbahces vicepresident lämnar + annat

Ali Yildirim tillsammans med Aykut Kocaman.

Fenerbahce har skickat iväg ett meddelande till KAP (börsen i Istanbul) om att klubben har accepterat vicepresidenten Ali Yildirims avgång.

Samtidigt så har även klubben gjort ett uttalande om att man inte har fått in någon avskedsansökan från tränaren Aykut Kocaman som tidigare under onsdagen meddelade att han avgår från tränarjobbet i Fenerbahce.

Att Ali Yildirim, som är lillebror till Fenerbahces president Aziz Yildirim, avgår tyder på att ryktena som cirkulerade på nätet efter Aykut Kocamans avgång om att Ali Yildirim och Aykut Kocaman ska ha träffats i London utan Aziz Yildirims kännedom förmodligen stämmer.

Aykut Kocaman som var i London under den senaste helgen för att följa Champions League-finalen på plats ska ha varit intresserad av en spelare som Aziz Yildirim ska ha varit emot pga för höga kostnader vilket ska ha lett till både Kocaman och hans lillebrors avvgång.

Samtidigt skriver den turkiska radiokanalen, Radyospor, på sin hemsida om att Aziz Yildirim ska ha sagt att Aykut Kocaman och Ali Yildirim inte avgick utan det var han som sparkade dem.