Ricardo Quaresma öppnar upp för en flytt till Galatasaray

Efter Galatasaray-president Ünal Aysals uttalande om att det finns en möjlighet att den förre Besiktas-spelaren Ricardo Quaresma kan hamna i Galatasaray så ska Quaresma ha blivit smickrad över uttalandet och sagt att han gärna återvänder till turkiska ligan för spel i Galatasaray.

Quaresma som i vintras lämnade Besiktas för spel i Al-Ahli i Förenade Arabemiraten kom då överens med Besiktas om att en turkisk klubb skrev kontrakt med honom under den närmaste tiden efter hans avgång så skulle den turkiska klubben betala 5 miljoner Euro till Besiktas.

Den tiden är snart förbi och Quaresma kan gå till vilken turkisk klubb han vill så länge klubben kommer överens med Al-Ahli.

Enligt de första ryktena så kommer Quaresma, som tidigare har gjort 8 mål och 14 assist på 40 matcher i turkiska ligan för Besiktas, bli erbjuden en årslön på 2 miljoner Euro samt matchbonus av Galatasaray.