Samet Aybaba på väg bort – eller?

Flera turkiska medier gick under måndagen ut med nyheten om att Samet Aybaba ska ha lämnat in sin avskedsansökan efter överenskommelse med ledningen i Besiktas men enligt huvudpersonen själv så är det inte fallet och Besiktas har inte heller gått ut med något officiellt meddelande angående nyheten.

Samet Aybaba skrev inför säsongen på ett fyraårskontrakt med Besiktas och slutade på en tredje plats i ligan under sin första säsong.

Sedan tidigare under säsongen har ledningen i klubben, framförallt presidenten Fikret Orman flera gånger sagt att förtroendet för Aybaba är på topp och han ska fortsätta som tränare även nästkommande säsong men under de senaste veckorna efter att Besiktas tappade mark i guldstriden så har det varit flera skriverier om att ledningen i Besiktas ska ha tröttnat på Aybaba och därför sett sig om efter en ny tränare.