”Samuel Holmén har skrivit på för Besiktas”

Den svenske landslagsmittfältaren Samuel Holméns, som har gjort 11 mål och 4 assist på 30 ligamatcher för nedflyttningshotande Istanbul B.B. den här säsongen, kontrakt med klubben går ut efter den pågående säsongen och det har tidigare skrivits i turkiska medier om att han är klar för spel i Besiktas till nästa säsong men Holmén själv tiger och avslöjar ingenting förutom att det finns intresse från andra klubbar.

Nu skriver den turkiska tidningen AMK om att Samuel Holmén redan ska ha skrivit på ett förkontrakt med Besiktas som sträcker sig över tre säsonger och uppges vara värd 1,2 miljoner Euro per säsong.

Om övergången sedan blir permanent är upp till tränaren som kommer att leda Besiktas i framtiden. I dagsläget tränas klubben fortfarande av Samet Aybaba som tidigare har gett grönt ljus för en värvning av Holmén.