Samuel Holmén ryktas till Fenerbahce

Trots att Samuel Holmén gjorde sin poängmässigt bästa säsong i Istanbul B.B. under sina tre år i klubben med 11 mål och 7 assist på 33 matcher i ligaspelet så ramlade klubben ner till andra divisionen, PTT 1. Lig, och som det har bekräftats sedan tidigare så kommer Holmén vars kontrakt med IBB går ut den sista maj att lämna klubben.

Samuel Holmén som skapat sig själv ett gott rykte under sina tre år i turkiska ligan är en uppskattad spelare i Turkiet och han har under den senaste tiden kopplats ihop med en flytt till Besiktas, Bursaspor och Kasimpasa. Och nu uppger den turkiska sportkanalen NTV Spor att även Fenerbahce ska ha blandat sig in i striden om Holméns signatur.

Samuel Holmén har under sina tre säsonger i Istanbul B.B. gjort 24 mål och 14 assist på 101 matcher i Süper Lig.

LÄS OCKSÅ:
”Samuel Holmén har skrivit på för Besiktas”
Samuel Holmén: ”Jag har haft mina tre bästa år i karriären i Turkiet”