SENASTE NYTT: LIG TV: Ersun Yanal är i Istanbul *UPPDATERAD*

Den turkiska sportkanalen Lig TV rapporterade alldeles nyss om att Eskisehirspors tränare Ersun Yanal precis anlänt till Istanbul där han ska träffa representanter för Fenerbahces ledning för att diskutera det vakanta tränarjobbet i klubben efter Aykut Kocamans avgång i onsdags.

Ersun Yanals kontrakt med Eskisehirspor, som han har tränat sedan 2011, går ut den sista Maj 2015.

UPPDATERAD:
Flera turkiska medier rapporterade under torsdagskvällen om att Ersun Yanals möte med Fenerbahces ledning ska ha varit positiv men att Fenerbahce nu ska gå vidare med flera tränaralternativ för att sedan bestämma sig vem som ska ta över tränarjobbet i klubben efter Aykut Kocaman.

Klubbens styrelseledamot, Abdullah Kigilli förklarar: ”Vi har nu haft ett möte med Ersun Yanal som var vårt första val när det kommer till turkiska tränare. Nu kommer vi att gå vidare med flera tränaralternativ, både turkiska och utländska för att sedan ta ett beslut. Vi kommer att utse en ny tränare inom sju-tio dagar.

Namn som dyker upp i turkiska medier just nu är Mustafa Denizli och Felix Magath som båda är arbetslösa samt Kayserispors tränare Robert Prosinecki.