U19-LANDSLAGET KLARA FÖR EM!

Det turkiska U19-landslaget blev under måndagskvällen klara för U19-EM i Litauen i sommar efter att ha vunnit gruppfinalen mot Ukraina med 2-0 efter två mål av anfallaren Ibrahim Yilmaz som till vardags spelar för Darica Genclerbirligi.

Sluttabell

  1. TURKIET, 9 poäng
  2. Italien, 4 poäng
  3. Ukraina, 3 poäng
  4. Ryssland, 1 poäng

U19-landslaget består av spelare födda 1994 och förbundskaptenen Feyyaz Ucar var efter matchen mycket glad- och stolt över att Turkiet har ett landslag bland Europas åtta bästa på ungdomssidan.

Feyyaz Ucar, som under sin aktiva spelarkarriär gjorde 71 mål på 164 matcher i Süper Lig för Besiktas samt Fenerbahce och som även är förbundskapten för det turkiska U20-landslaget som ska spela U20-VM på hemmaplan i sommar sa också efter avancemanget att flera spelare från U19-landslaget kommer att ta en plats i U20-truppen.