VIDEO: Fenerbahce vann derbyt mot Galatasaray

Fenerbahce blev under söndagskvällen klara för spel i Champions Leagues kvalomgång nästa säsong efter att ha besegrat de redan klara ligamästarna säsongen 2012/13, ärkerivalerna Galatasaray på hemmaplan med 2-1 är alla målen kom i den första halvleken.

Skytteligaledaren Burak Yilmaz gav Galatasaray ledningen på straffspark i den 25e minuten med sitt 23e ligamål för säsongen men den kamerunske anfallaren Pierre Webo såg med två mål inom fem minuter till att Fenerbahce vände matchen till 2-1 vilket också blev slutresultatet då det inte blev fler mål i matchen.

Det var mycket heta känslor mellan spelarna på plan och på tilläggstid av matchen fick både Fenerbahces målvakt Volkan Demirel och Galatasarays högerback Sabri Sarioglu rött kort efter att ha hamnat i dispyt med varandra.