VIDEO: Istanbul B.B. tog chansen – besegrade Fenerbahce

Istanbul B.B. som inför den 32a omgången inte hade vunnit på fem ligamatcher låg under nedflyttningsstrecket med tre poäng upp till säker mark och var nästan piskade att vinna hemma mot Fenerbahce för att inte sätta sig i alltför svår läge inför de sista matcherna och IBB som genom åren har haft det lätt mot Fenerbahce på Olympiastadion lyckades också vinna med 2-0 efter ett mål i vardera halvleken.

Ömer Can Sokullu gav laget ledningen i den 36e minuten och Mehmet Topuz satte dit slutresultatet i eget mål i matchens sista minuter.

Istanbul B.B. som vann igen efter fem raka matcher ligger på samma poäng som Akhisar Belediyespor men klubbarna bytte plats i tabellen eftersom IBB har ett bättre resultatet inbördes möten medan Fenerbahce som åkte på sin andra raka ligaförlust på de tre senaste matcherna missade chansen att säkra en plats i Champions League där klubben utmanas av Besiktas och Bursaspor får kämpa in i det sista.