VIDEO: Kravallscener på läktarna när Göztepe ramlade ur PTT 1. Lig

Den anrika klubben Göztepe som inför den här säsongen hade en målsättning om att kämpa om en plats i Süper Lig till nästa säsong och värvade därefter blev under söndagen nedflyttade till tredje divisionen, Spor Toto 2. Lig, efter att ha förlorat mot Tavsanli Linyitspor med 0-1 på hemmaplan.

Göztepe hade behövt minst en poäng för att klara sig kvar i PTT 1. Lig men ett klassmål av Tavsanli Linyitspor genom Akeem Agbetu såg till att det istället blev gästerna som höll sig kvar.

Mot slutet av matchen blev det kravallscenerna på läktarna vilket fick domaren Firat Aydinus att bryta matchen i ett par minuter och när han sedan blåste av matchen fortsatte kravallerna. Flera personer greps och nu väntar hårda straff för Göztepe som får spela i Spor Toto 2. Lig nästa säsong tillsammans med Ankaragücü och Kartalspor som även ramlade ur andra divisionen.