VIDEO: Sjunde raka ligasegern när Galatasaray säkrade guldet

Målen och höjdpunkterna från när Galatasaray säkrade klubbens andra raka ligatitel samt nittonde ligaguld genom historien efter att ha besegrat Sivsspor med 4-2 på hemmaplan under söndagskvällen. Galatasaray tog ledningen i matchen i de 8e minuten när Selcuk Inan sköt in en frisprk vilket också blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken så gick Galatasaray upp i en fyra måls ledning efter mål v Burak Yilma och Secluk innan Sivasspor hittade målet två gånger om i slutet av matchen men närmre än så kom inte bortalaget som nu är direkt inblandad i kampen om nedflyttningsplatserna medan Galatasaray som vann sin sjunde raka ligamatch- och nionde segern på de tio senaste tävlingsmatcherna fick fira det säkrade ligaguldet inför den fanatisk jublande hemmapubliken.