VIDEO: Theofani Gekas – räddaren i nöden!

 

Nykomlingen Akhisar Belediyespor som kämpar för att undvika nedflyttning tog under måndagskvällen en mycket viktig seger på hemmaplan mot Mersin Idman Yurdu (som redan är klara för nedflyttning) och som vanligt under vårsäsongen så blev den grekiske anfallaren Theofani Gekas stor matchhjälte när han i den 89e minuten nickade in matchens enda mål.

Gekas har gjort 12 mål på 14 matcher sedan han anlände till Akhisar i januari och nykomlingen är inför den sista omgången mot nedflyttningsklara Orduspor på bortaplan endast en poäng ifrån att klara nytt kontrakt i högsta ligan. Av Gekas 12 mål så här långt den här säsongen så har fyra av målen kommit sist i uddamålssegrar för Akhisar.

Gekas har efter sina 8 mål på 11 matcher för Samsunspor förra säsongen gjort sammanlagt 20 mål på 25 matcher.