VIDEO: Turkiet tappade 3-1 till 3-3

Det turkiska landslaget spelade under tisdagskvällen sin första match av två under lägret i Tyskland. Lettland stod för motståndet i den första matchen där Turkiet tappade en 3-1 ledning till 3-3 i matchens slutminuter.

Besiktas’ mittfältare Olcay Sahan, som gjorde mål i sin förra hemmaarena Schauinsland-Reisen-Arena under tiden i Duisburg, gav Turkiet ledningen med en nick i den 8e minuten och Galatasarays mittfältare Selcuk Inan utökade ledningen i den 22a minuten med en straffspark vilket också blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken så reducerade Lettland genom Edgars Gaurac i den 54e minuten innan Turkiet återigen gick upp till en tvåmålsledning efter mål, via en försvarare, av debutanten Veysel Sari, till vardags i Eskisehirspor.

Därefter så gjorde Lettland två mål på raken genom Valerijs Sabala och lyckades kvittera till 3-3 ett par minuter före fulltid.

På fredag spelar Turkiet sin sista match under lägret i Tyskland mot Slovenien i staden Bielefeld med avspark 19.00 svensk tid.