Vilket lag tar steget upp till Süper Lig?

Kayseri Erciyespor och Caykur Rizespor är sedan tidigare klara för uppflyttning till Süper Lig inför nästa säsong medan Istanbul B.B., Orduspor och Mersin Idman Yurdu är klara för nedflyttning till PTT 1. Lig.

Men vilket blir det tredje laget som tar steget upp till Süper Lig?

Under den gångna helgen så spelades den första matchen av två i playoffens semifinaler och två lag som skapade bra förutsättningar för sig själva inför returmatcherna på torsdag var Manisaspor som besegrade Adana Demirspor med 2-0 på bortaplan samt Bucaspor som besegrade Torku Konyaspor med 1-0 på bortaplan.

De två lagen som tar sig vidare till finalen i playoff möts på neutral plan om den sista platsen till Süper Lig.

Senast Manisaspor spelade i högsta ligan var säsongen 2011/12, Bucaspor säsongen 2010/11, Adana Demirspor säsongen 1994-1995 och Torku Konyaspor säsongen 2010-11.