Argentinsk mittfältare på väg till Kasimpasa

Kasimpasa som förstärkt sin offensiv inför den kommande säsongen med värvningarna utav den holländska yttermittfältaren Ryan Babel och den syrianske anfallaren Sanrahib Malki, som har öst in mål i den holländska ligan de senaste säsongerna, är enligt turkiska medier överens om ett treårskontrakt med den 28-årige argentinske mittfältaren Ezequiel Oscar Scarione som vann skytteligan i den schweiziska ligan under den gångna säsongen med 21 mål på 36 matcher för St.Gallen.

Scarione som har spelat för det argentinske U20-landslaget och har Boca Juniors som moderklubb har under sin tid i Schweiz gjort 76 mål på 143 ligamatcher i den högsta- och andra divisionen för Thun, Luzern och St. Gallen.

Scarione förväntas anlända till Istanbul under helgen för att skriva på kontraktet för att sedan påbörja sin träning med Kasimpasa på måndag.