Besiktas’ fotbollsdirektör om Ronaldinho: ”Vi har varit i samtal”

Ronaldinho har under den senaste tiden kopplats ihop med en flytt till Besiktas och för någon dag sedan bekräftade klubbens vicepresident Ahmet Nur om att klubben hade varit i kontakt med Ronaldinho något som även fotbollsdirektören i Besiktas, Önder Özen, berättade om när han höll i en presskonferens på måndagen: ”Ledningen i Besiktas har varit i samtal med Ronaldinho som jag även har deltagit i.

Ronaldinho finns egentligen inte i mina framtidsplaner men det är viktigt att påpeka att det är inte endast mina planer som räknas utan det finns även planer från ledningens håll som har en viktig roll. I en industriell värld som fotbollen så är det normalt att arbeta på det här viset men det är något som jag inte förstår mig på och vill inte lära mig heller. Jag anser att vi inte är i behov av Ronaldinho.

Trots att Ronaldinho inte ingår i Önder Özens planer så har Besiktas inte stängt dörren för honom: ”Det kan vara så att vi är i behov av en spelare i Ronaldinhos kaliber pga ekonomiska skäl som kan skjuta in pengar till klubben men det är inte alls säkert att han vill komma hit utan vill kanske stanna kvar i Brasilien.”