Besiktas’ vice-president bekräftade intresse för Ronaldinho

Ronaldinho har flera gånger under sin karriär ryktats vara på väg till turkiska ligan och nu senast har han kopplats ihop med en flytt till Besiktas.

Ryktena om en flytt till den svartvita klubben tog fart innan presidentvalet i klubben i söndags och på söndagskvällen när det blev klart att Fikret Orman skulle fortsätta som president i klubben så tog ryktet ny fart när Besiktas vice-president Nur Cebi sa i ett uttalande till den turkiska TV-kanalen Beyaz TV om att klubben har varit i kontakt med Ronaldinho och att man nu inväntar hans svar.

Om Ronaldinho hamnar i Turkiet återstår att se men Fikret Orman har tidigare sagt att det vore fel att göra ett uttalande om spelare som ännu inte har bestämt sig om sin framtid vilket skickar signaler på att det kan finnas en viss sanning i Besiktas’ intresse.