Bruno Alves drog på sig Fenerbahce-tröjan

Fenerbahces nyförvärv från Zenit, Bruno Alves, spelade VM-kvalmatch för Portugal under fredagskvällen mot Ryssland och efter matchen träffade han Fenerbahces värvningsansvarige Hasan Cetinkaya då han även poserade i Fenerbahces matchtröja för första gången sedan övergången till klubben blivit klart.

Alves till medierna om övergången: ”Det var jag som ville flytta till Fenerbahce och beslutet var helt och hållet mitt eget men självklart så frågade jag om råd till Raul Meireles.

Jag vill spela i Champions League och hjälpa laget nå framgång. Fenerbahce är en klubb med flera duktiga spelare. Jag hoppas att vi kan göra bra ifrån oss den kommande säsongen både i ligan och Champions League. Jag har blivit mästare i alla klubbar jag har spelat för tidigare och jag hoppas på att det är något som inte förändras.”

Bruno Alves berättade också om att han såg på lagets matcher i Europa League den gångna säsongen och att han därför känner till stora delar av truppen.

Alves om derbymatcherna mot Galatasaray: ”Det är en stor- och viktig match som jag vill spela- och vinna.

Om fansen: ”Jag har spelat inför de fansen tidigare och de gör allt för att hjälpa sitt lag.