Caglar Birinci i samtal med Trabzonspor

Den 27-årige vänsterbacken Caglar Birinci som gjorde succé i Denizlispor för ett par år sedan vilket ledde till en plats i det turkiska landslaget ser ut att ha spelat sin sista match för Galatasaray där han endast har spelat 13 ligamatcher på de tre senaste säsongerna.

Enligt turkiska medier så har Caglar under de senaste dagarna varit i samtal med sin moderklubb Trabzonspor och deras fotbollsdirektör Ünal Karaman som erbjuder honom ett prestationskontrakt likt den som Batuhan Karadeniz skrev på för några dagar sedan.

Om Caglar tackar ja till Trabzonspors erbjudande så kommer han att återförenas med sin gamla tränare Mustafa Resit Akcay som han hade som tränare i Trabzonspors ungdomslag men även Kayserispor samt Kasimpasa uppges vara intresserade av honom.