Ersun Yanal förväntas ta över tränarjobbet i Fenerbahce

Eskisehirspors tränare Ersun Yanal har återvänt till Istanbul efter att ha varit på semester i Bodrum den senaste tiden och enligt rapporterna så talar mycket för att han kommer att ta över tränarjobbet i Fenerbahce. Han förväntas presenteras inom kort, kanske redan under onsdagen.

Ersun Yanal var den första tränaren som Fenerbahces ledning var i samtal med efter att den förre tränaren Aykut Kocamans avgick för två veckor sedan och därefter så har klubben även varit i samtal med Mustafa Denizli samt letat efter en utländsk tränare men efter UEFA’s meddelande i måndags då det blev klart att Fenerbahce kommer att ställas inför UEFA’s disciplinnämnd för deras inblandning i mutskandalen i turkisk fotboll där Fenerbahce, i värsta fall, riskerar att straffas hårt så ska klubbledningen ha lagt planerna om en utländsk tränare åt sidan och istället bestämt sig för att utse Ersun Yanal till ny tränare.