Fenerbahce presenterar sin tränare under fredagen

Fenerbahces president Aziz Yildirim höll i en presskonferens under torsdagen där han till stora delar pratade om mutanklagelserna mot honom och andra styrelseledamöter i klubben samt UEFA’s disciplinnämnds beslut om att stänga av Fenerbahce från spel i Champions League under den kommande säsongen.

I slutet av presskonferensen pratade han också om tränarfrågan i klubben och sa då att den nya tränaren kommer att presenteras under fredagen och med största sannolikhet så blir det Eskisehirspors förre tränare Ersun Yanal som klubben har varit överens med i flera veckor som tar över tränarjobbet efter Aykut Kocaman som avgick efter den gångna säsongen.

Aziz Yildirim svarade också på en fråga om Benficas paraguayanske anfallare Oscar Cardozo som har ryktats till klubben ett tag där han sa att klubben vill värva honom men övergången kan endast bli verklighet om Benfica accepterar budet som klubben har lagt på Cardozo.