Galatasarays försäsongsprogram

Galatasaray har släppt sin försäsongsprogram under sommaren.

Stora delar av laget kommer att samlas den 1a juli på klubbens träningsanläggning i Florya, Metin Oktay. Därefter kommer laget att resa till England och staden Birmingham för ett träningsläger där man kommer att spela två träningsmatcher, mot Swindon Town den 13e juli och mot Notts County den 16e juli.

Därefter kommer laget att resa tillbaka till Istanbul för att sedan åka till Izmir där en träningsmatch (motstånd oklar) är planerad den 21a juli. Efter träningsmatchen i Izmir reser laget vidare till Slovenien för en andra träningsläger i staden Bled där man kommer att vara tills den 28e juli. En träningsmatch är inplanerad under lägret i Slovenien.

Efter träningslägret i Slovenien blir det återigen av till England och den här gången till London där man ska delta i ”Emirates Cup” som spelas den 3e- och 4e augusti. Läs mer om den turneringen här.

Därefter återvänder man hem till Istanbul innan tävlingssäsongen 2013/14 drar igång med supercup-finalen mot Fenerbahce den 11e augusti.