”Jag vill stanna kvar i Fenerbahce men…”

Fenerbahces serbiske yttermittfältare Milos Krasic värvades till klubben inför den gångna säsongen för 7 miljoner Euro men fick inte mycket speltid av den dåvarande tränaren Aykut Kocaman och spelade i endast 12 ligamatcher mestadels som inhoppare. Krasic har sedan en tid ryktats vara på väg bort från Fenerbahce men nu säger han själv enligt den serbiska tidningen ”Novosti” om att han inte vill lämna klubben: ”Fenerbahce är en stor klubb, jag trivs med livet i Istanbul och vill stanna kvar här. Inför den gångna säsongen så missade jag försäsongen vilket ledde till att jag inte kunde visa upp mig från min bästa sida. Men om klubben bestämmer sig för att inte ha kvar mig så kommer jag självklart att utvärdera mina val.

En klubb som har kopplats ihop med Milos Krasic den senaste tiden är engelska Sunderland men Krasic själv berättade utan att nämna några namn att fler klubbar från både England och Italien har visat intresse för honom.