OFFICIELLT: Ertugrul Saglam skrev på kontraktet med Eskisehirspor

Den historiska guldtränaren Ertugrul Saglam som valde att lämna Bursaspor i februari tidigare i år skrev under fredagskvällen på ett tvåårskontrakt med Eskisehirspor där han ersätter Ersun Yanal som flyttat till Fenerbahce.

Eskisehirspors nya president Mesut Hoscan meddelade redan för ett par dagar sedan om att klubben hade kommit överens med Ertugrul Saglam och att en signeringsceremoni skulle arrangeras på Atatürk stadion i Eskisehir på fredagen inför klubbens supportrar.

Ertugrul Saglam som tidigare under sin tränarkarriär även varit i Samsunspor, Kayserispor och Besiktas blev historisk under säsongen 2009/2010 då han förde Bursaspor till ligatiteln som därmed blev den första klubben utöver Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray och Trabzonspor som vann den turkiska ligatiteln.