Målvakt- och vänsterback på Bursaspors transferlista *UPPDATERAD*

Bursaspors sportkoordinator Baris Güclü gjorde nyligen ett uttalande i turkiska medier om att klubben vill ha klart med de flesta nyförvärv innan deras träningsläger i Österrike drar igång.

Baris Güclü bekräftade att Bursaspor var i samtal med den slovenske landslagsbacken Bojan Jakic från Chievo samtidigt som han dementerade andra rykten: ”Bojan Jakic kommer troligen att anlända till Bursa ikväll men det stämmer inte att vi är i förhandlingar med Olympiakos’ anfallare Rafik Djabbour eller Johan Elmander från Galatasaray.

Han förklarade också läget på målvaktssidan i klubben där den engelske målvakten Scott Carson ska ha bett Bursaspors ledning om en flytt tillbaka till England pga familjeskäl. Det ska ha accepterats av ledningen men att buden pga situationen har varit nästintill komiska.

Baris Güclü sa också att Bursaspor, likt Besiktas, även är intresserade av Trabzonspors målvakt Tolga Zengin men att en övergång kan endast bli aktuell om Trabzon går med på en prisnedsänkning.

UPPDATERING:
Bursaspor har meddelat via sin hemsida om att klubben har kommit överens med vänsterbacken Bojan Jakic angående ett kontrakt och Jakic snarast ska anlända till staden för att skriva på kontraktet.

Samtidigt meddelas det om att den engelske målvakten Scott Carson har anslutit till klubbens försäsongsträning samt att Trabzonspors målvakt Tolga Zengin ska ha sagt till medierna om att han inte har varit i kontakt med Bursaspor.