Mervan Celik på väg till Turkiet… igen – överens med Genclerbirligi *UPPDATERAD*

Mervan Celik, 23 år, som tidigare har kopplats ihop med en flytt till turkiska ligan ska enligt uppgifter från NTV Spor ha kommit överens med Genclerbirligi om ett kontrakt.

NTV Spor skriver att ”Gencler” har bjudit in Mervan till Ankara dit han förväntas anlända i slutet av veckan för att gå igenom den obligatoriska hälsokontrollen för att skriva på kontraktet med klubben där han blir lagkamrat med Jimmy Durmaz. ,

Mervan Celik spelade under den gångna säsongen i Pescara i Serie A där han gjorde 4 mål på 23 matcher.

UPPDATERING:
Genclerbirligis värvningsansvarige Cem Onuk förklarade för medierna under torsdagen om att klubben har kommit överens med Pescara om en prissumma på Mervan och att huvudperson själv förväntas anlända till Ankara under fredagen för att diskutera det personliga avtalet.