NTV Spor: Oscar Cardozo nära Fenerbahce

Trots att Benfica gick för ett par dagar sedan ut med ett meddelande på klubbens officiella hemsida om att inga samtal med någon klubb angående Oscar Cardozo har förts så skriver den turkiska sportkanalen NTV Spor på sin hemsida om den paraguayanske anfallaren som det även har skrivits mycket om tidigare är väldigt nära en övergång till Fenerbahce.

NTV Spor skriver att Cardozo redan är överens med Fenerbahce och att även klubbarna kommer att vara överens inom den närmaste tiden. Prislappen som nämns är 11 miljoner Euro plus 3 miljoner Euro i form av framtida bonus.

Cardozo som är 30 år gammal har spelat i Benfica i sex säsonger och gjorde under den gångna säsongen 31 mål på 46 tävlingsmatcher för klubben. Sammanlagt har han stått för 159 mål på 260 tävlingsmatcher i Benfica.