Officiellt: Deniz Yilmaz klar för SB Elazigspor

Sanica Boru Elazigspor har gjort klart med två tysk-turkiska spelare, Deniz Yilmaz och Noyan Öz som har skrivit på fyra år vardera.

Den idag 25-årige yttermittfältaren/anfallaren Deniz Yilmaz som kom fram i Bayern Münchens reservlag och som var med i det turkiska U17-landslagstruppen som kom på fjärde plats i U17-VM 2005 tillsammans med bl.a. Nuri Sahin, Caner Erkin och Onur Kivrak för att nämna några spåddes för ett par år sedan en lysande framtid men har inte riktigt lyckats leva upp till förväntningarna.

Han har flera gånger varit på väg till Süper Lig men det har aldrig blivit någon flytt. Efter tiden i Bayern München flyttade han till Mainz 05 där han gjorde 10 mål på 16 matcher för klubbens andralag i de tyska regionserierna. Under den gångna säsongen spelade han i Paderborn i Bundesliga 2 där han gjorde 5 mål på 25 matcher.

Den 22-årige Noyan Öz har spelat för Kickers Offenbach samt FSV Frankfurt tidigare och under den gångna säsongen spelade han med Eintracht Frankfurts andralag där han gjorde 10 mål på 22 matcher.