Officiellt: Flera spelare till Caykur Rizespor

Nykomlingen Caykur Rizespor gjorde under lördagen klart med två spelare.

Den polska landslagsmeriterade målvakten Mariusz Pawełek, som tidigare har spelat 1,5 säsonger i Konyaspor, ansluter från Polonia Warzawa och har skrivit på ett tvåårskontrakt med Rizespor och från den rumänska klubben Pandurii Targu Jiu som slutade på en andraplats i den rumänska under den gångna säsongen, ansluter den 26-årige försvararen Ousmane Viera från Elfensbenskusten som representerade sitt land i OS 2008 i Peking.

Caykur Rizespor har sedan tidigare även gjort klart med den 24-årige yttermittfältaren/anfallaren Tevfik Köse från Istanbul B.B. där han gjorde 9 mål på 79 ligamatcher (mestadels som inhoppare), den 21-årige turk-tyske höger kantspelaren Koray Altinay som spelade för Jahn Regensburg i Bundesliga 2 under den gångna säsongen där han gjorde tolv framträdanden samt med den 28-årige mittfältaren Ludovic Sylvestre som kommer närmast från Blackpool i England där han har spelat i andra ligan, Championship under de två senaste säsongerna.

Sylvestre som även har spelat i den tjeckiska ligan för Sparta Prag, Viktoria Plzen samt      Mlada Boleslav har också varit i Barcelona under en säsong där det blev mestadels speltid i klubbens andra lag men har även 2 matcher med A-laget på meritlistan.