Officiellt: Genclerbirligi värvar två mittfältare

Genclerbirligi har gjort klart med två mittfältare inför nästa säsong. Den 26-årige Nizamettin Caliskan (ovan) som är fotbollsfostrad i Borussia Dortmund och som även har spelat 2 matcher i Bundesliga har skrivit på ett treårskontrakt med klubben. Han spelade 29 ligamatcher för Orduspor den gångna säsongen och dessförinnan spelade han sex säsonger i Manisaspor.

Ett treårskontrakt har också den 26-årige serbiske mittfältare Milan Smiljanic (nedan), som har spelat för Partizan Belgrad i hemlandet under tre senaste säsongerna, skrivit på. Smiljanic har även meriter från den spanska ligan där han har spelat för Sporting Gijon och Espanyol.

Smiljanic blir den femte serben i ”Gencler”. Sedan tidigare fanns Dusko Tosic, Nemanja Tomic, Radoslav Petrovic och Dejan Lekic i klubben.