Fenerbahce meddelar: Överens med Samuel Holmén *UPPDATERAD*

Fenerbahce meddelade tidigare under måndagskvällen börsen (KAP) i Istanbul om att klubben har kommit överens om ett kontrakt med den svenske landslagsmittfältaren Samuel Holmén som efter den obligatoriska läkarundersökningen under tisdagen kommer att skriva på ett kontrakt med klubben som uppges sträcka sig över tre säsonger.

Holmén kommer närmast från spel i Istanbul B.B., som åkte ner en division under den gångna säsongen, där han gjorde 24 mål och 14 assist på 101 matcher i Süper Lig varpå han hade sin bästa säsong någonsin under den gångna säsongen då det blev 11 mål på 33 matcher.

Samuel Holmén blir Fenerbahces fjärde värvning efter Alper Potuk, Bruno Alves och Michal Kadlec.

UPPDATERAD:
Samuel Holmén klarade under tisdagsförmiddagen den obligatoriska läkarundersökningen och förväntas skriva på ett treårskontrakt med Fenerbahce senare under dagen.

För fler bilder från läkarundersökningen klicka här.