Oscar Cardozo nära Fenerbahce

Trots att Fenerbahce fortfarande inte har gjort klart med en ny tränare efter Aykut Kocamans avgång så har klubben, i synnerhet klubbens värvningsansvarige Hasan Cetinkaya jobbat intensivt med att förstärka spelartruppen till nästa säsong.

Hasan Cetinkaya har rest runt i Europa på jakt efter nyförvärv och efter att ha gjort klart med den portugisiska mittbacken Bruno Alves från Zenit så har han även varit i Tyskland och befinner sig sedan två dagar tillbaka i Portugal där han förhandlar med Benfica angående den paraguayanske anfallaren Oscar Cardozo.

Fenerbahce uppges redan vara överens med Cardozo om ett kontrakt värt 2,8 miljoner Euro men klubben försöker få ner övergångssumman från 15 miljoner Euro till 10 miljoner Euro.

Förutom Cardozo så har Fenerbahce även blickarna mot Tottenhamns franske vänsterback Benoit Assou-Ekotto samt Gaziantepspor anfallare Cenk Tosun.