Samuel Holmén: ”Jag har väntat länge på att övergången ska bli klar”

Den svenske landslagsmittfältaren Samuel Holmén, 28 år, som är överens om ett kontrakt med Fenerbahce mötte pressen efter att ha gått igenom den obligatoriska läkarundersökningen under tisdagsförmiddagen: ”Jag ska ge allt för att Fenerbahce ska bli framgångsrik.

Om övergången till Fenerbahce:Jag har väntat länge på att övergången ska bli klar. Och nu när hälsokontrollen är över så hoppas jag på att kontraktet skrivs på ikväll. När jag fick reda på att Fenerbahce var intresserade blev jag mycket exalterad- och glad. Fenerbahce är en mycket stor klubb och jag kan inte jämföra de med någon annan klubb. Jag är säker på att det kommer att bli tre bra år i klubben.”

Om den tuffa konkurrensen på mittfältet:Fenerbahce är en mycket stor klubb och då är det normalt med konkurrens, speciellt på mittfältet men jag ska göra allt i min makt för att ta en startplats.

Om fansen:Fenerbahces supportrar är mycket bra och det kommer att vara glädjande att spela framför de.”