VIDEO: Alex de Souzas bakom Coritibas seger

Alex de Souza såg med ett mål och en assist till att Coritiba besegrade Fluminense med 2-1 under natten till fredagen och gick upp i ensam ledning i brasilianska Serie A efter fyra spelade omgångar.

I den 18e minuten spelade han snyggt fram Robinho som satte dit ledningsmålet innan Fluminenses vänsterback Carlinhos (som är på gång till Galatasaray) nickade in kvitteringsmålet på hörna drygt fem minuter senare, assisterad av den förre Gaziantepspor-spelaren Wagner vilket också blev halvtidsresultatet.

Och när matchen såg ut att sluta oavgjord så klev Alex fram och sköt in segermålet med ett distansskott utanför straffområdet. I och med målet så nådde Alex även en milstolpe under sin karriär – målet var nämligen hans 400e mål i karriären!

Segermålet

Assist till Robinho