Antalyaspor överens med Anton Ferdinand

Medical Park Antalyaspors nya president Gültekin Gencer berättade i en intervju med turkiska medier under onsdagen om att klubben har efter kontakt med den engelske mittbacken Anton Ferdinands agent kommit överens om ett treårskontrakt med spelaren.

Den 28-årige Ferdinand som är lillebror till den mer kände Rio Ferdinand var under den andra halvan av förra säsongen utlånad från Queens Park Rangers till Bursaspor där han spelade 7 ligamatcher. Han har tidigare under sin karriär även spelat för West Ham och Sunderland.

Antalyaspor som tidigare har värvat Milan Baros, Serkan Balci, Saso Fornezzi, Onur Tuncer, Ömer Arslan och Fikret Sevilgen samt tagit in Samet Aybaba som ny tränare kommer att hålla i en signeringsceremoni på klubbens hemmaarena Akdeniz Üniversitesi stadion den 3e augusti där Ferdinand troligtvis även kommer att vara med.