Atiba Hutchinson på väg till Besiktas *UPPDATERAD*

Den 30-årige kanadensiske landslagsspelaren Atiba Hutchinson, med ett förflutet i både Öster och Helsingborg, som kan spela både som defensiv mittfältare och högerback är väldigt nära en övergång till Besiktas sedan hans kontrakt med PSV Eindhoven gick ut den sista juni.

Besiktas’ styrelseledamot Erdal Torunogullari har sedan i måndagskväll varit i Holland där han har träffat Hutchinson och dennes agent och parterna sägs enligt uppgifterna vara mer eller mindre överens. 

Atiba Hutchinson är en spelare som sägs stå högt upp på Besiktas-tränaren Slaven Bilics lista. Han har under de tre senaste säsongerna spelat för PSV och dessförinnan spelade han fem säsonger för FC Köpenhamn.

UPPDATERING:
Erdal Torunogullari som har träffat Atiba Hutchinson i Holland säger följande till NTV Spor: ”Det finns för tillfället ingen överenskommelse. Förhandlingarna fortsätter och vi väntar på svar från honom.