Besiktas ute efter Emmanuel Adebayor men…

Besiktas’ styrelseledamot Ahmet Kavalci gjorde under tisdagen ett uttalande i turkiska medier då han berättade att Besiktas har kontaktat Tottenham angående den 29-årige anfallaren Emmanuel Adebayor men att övergången kan bli svår att lösa pga för höga priskostnader.

Adebayor som gjorde 5 mål på 24 matcher i Premier League förra säsongen har sammanlagt gjort 83 mål på 196 matcher i ligan för Arsenal, Manchester City och Tottenham. Han har även spelat för Metz och Monaco i Frankrike samt för Real Madrid i Spanien tidigare under sin karriär.

Ahmet Kavalci avslöjade också att Besiktas har en transferbudget på 16 miljoner Euro den här sommaren och det är något som man tänker utnyttja till sista öre.

Dessutom berättade han att den tidigare Besiktas-tränaren Bernd Schuster, nu i Malaga, är ute efter Besiktas’ försvarare Ersan Gülüm och att representanter för Malaga kommer att anlända till Istanbul under veckan för att diskutera en övergång.