Det senaste om Oscar Cardozo/Fenerbahce

Fenerbahces värvningsansvariga Hasan Cetinkaya var nyligen i Lissabon i Portugal där han träffade Benficas ledning med presidenten Luis Filipe Vieira Ferreira i spetsen angående den paraguayanske anfallaren Oscar Cardozo som klubbarna har varit i förhandlingar om under de senaste månaderna.

Benfica ska tidigare ha velat ha minst 15 miljoner Euro för sin anfallsstjärna medan Fenerbahce har varit villiga att betala runt 10 miljoner Euro och klubbens president Aziz Yildirim sa också nyligen att man är redo att värva Cardozo så länge priset är rätt.

Enligt de senaste skriverierna i turkiska medier så har Benficas tränare Jorge Jesus sagt att Cardozo inte ingår i hans framtidsplaner och Benficas ledning ska även ha gått med på att sänka övergångssumman ner till 12 miljoner Euro vilket ska ha öppnat för en övergång till Fenerbahce och nu skriver de flesta turkiska medier om att det man väntar nu på är att Fenerbahce ska meddela börsen (KAP) om förhandlingarna med Benfica.