Felipe Melo eller Wellington

En defensiv mittfältare står högst upp på Galatasarays transferlista inför nästa säsong och som det ser ut nu står det mellan brassarna Felipe Melo, som under de två senaste säsongerna varit på lån i klubben samt Wellington, som till vardags spelar för Sao Paulo.

Galatasaray sägs vara redan överens med Wellington och Sao Paulo om en övergång men tränaren Fatih Terim uppges föredra Melo och Galatasaray ska därför återigen sätta sig ner vid förhandlingsbordet med Juventus för att prata om Melos övergångssumma.

Galatasaray hade efter den senaste låneperioden en köpoption på Melo på 6,5 miljoner Euro som klubben valde att inte utnyttja utan vill istället betala runt 5 miljoner Euro i övergångssumma för honom.

Om inte Galatasaray lyckas komma överens med Juventus så förväntas klubben satsa på Wellington istället.