Felipe Melo – snart klar för Galatasaray?

Den brasilianske mittfältaren Felipe Melo som har varit på lån i Galatasaray under de två senaste säsongerna uppges snart vara klar för en permanent övergång till klubben.

Enligt Lig TV’s uppgifter så har Ünal Aysals medarbetare Bülent Tulun varit i Turin, Italien där han har förhandlat med Juventus ledning. Den italienska klubben ska ha först begärt 6,5 miljoner Euro för Melo men Galatasaray försöker att förhandla ner priset till 4,5 miljoner Euro, en summa som italienarna mer eller mindre förväntas gå med på.

Samtidigt säger Felipe Melos agent Jose Rodrigo Baster att de har accepterat Galatasarays kontraktsförslag på två år plus ytterligare ett år på option och att det endast återstår att klubbarna ska komma överens innan övergången blir ett faktum.