Fenerbahce försvarade sig

Fenerbahces president Aziz Yildirim och flera av hans medarbetare i Fenerbahce var under onsdagen på UEFA’s huvudkontor i Nyon, Schweiz där man träffade UEFA’s överklagandenämnd för att försvara sig mot straffet som UEFA’s disciplinnämnd delade ut i slutet av juni som innebar att klubben inte får delta i Champions League under den kommande säsongen. Läs mer om straffet på länktipset.

Det spekuleras i turkiska medier om att ett beslut kommer att tas i början av nästa vecka (tidigast 15e juni) men enligt Fenerbahces styrelseledamot Tolga Aytöre så stämmer inte uppgifterna utan överklagandenämnden kommer att ta ett beslut så fort som möjligt och sedan vidarebefordra det till klubben.

Under torsdagen kommer Besiktas’ president Fikret Orman och hans medarbetare att försvara sig inför UEFA’s överklagandenämnd mot deras straff av disciplinnämnden.