Fenerbahces trupp mot Salzburg

Fenerbahce reser med följande trupp till Österrike under tisdagen för den första matchen av två mot Red Bull Salzburg i den tredje kvalomgången till Champions Leagues gruppspel; Volkan Demirel, Mert Günok, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Mehmet Topal, Salih Uçan, Cristian Baroni, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Milos Krasic, Dirk Kuyt, Miroslav Stoch, Caner Erkin, Moussa Sow och Pierre Webo.

Samuel Holmén följer som bekant inte med på resan då han inte är registrerad för spel i Europa.

Andra spelare som saknas är målvakterna Serkan Kirintili och Erten Ersu, högerbacken Gökhan Gönül, mittbackarna Serdar Kesimal och Egemen Korkmaz samt junioren Recep Niyaz.

Noterbart är att Fenerbahces förre tränare Aykut Kocaman alltid hade med tre målvakter till bortamatcherna men att den nya tränaren Ersun Yanal har endast med två målvakter (Volkan Demirel och Mert Günok).