Fransk mittback till Kardemir Karabükspor

Kardemir Karabükspor med den nya tränaren Tolunay Kafkas fortsätter att rusta upp inför den kommande säsongen och det senaste tillskottet i laget är den målfarliga 31-årige franske mittbacken Sebastien Puygrenier som kommer närmast från Nancy där han gjorde 7 mål på 36 ligamatcher förra säsongen.

Puygrenier inledde sin seniorkarriär i Rennes och hamnade sedan i Nancy där han efter 4,5 säsonger såldes till Zenit i Ryssland för 6 miljoner Euro. I Zenit blev det dessvärre inte mycket speltid för honom och han lånades ut till Bolton redan efter en säsong innan han fortsatte karriären i Monaco två säsonger och flyttade därefter åter till Nancy där han har spelat de två senaste säsongerna.

Sebastien Puygrenier har gjort 22 mål på 219 ligamatcher i Ligue 1 för Rennes, Nancy och Monaco.

Karabükspor har även meddelat att en av klubbens styrelseledamöter just nu är i England där han är i samtal med tre anfallare varav en kommer att värvas in.