Galatasaray reste till England

Galatasaray reste under måndagen till England och staden Birmingham där laget kommer att ligga i träningsläger till den 16e juli innan man återvänder hem till Istanbul. Under lägret i England så kommer man att spela två träningsmatcher; mot Swindon den 13e juli och mot Notts County den 16e juli.

Följande spelare fanns med på resan: Aykut Erçetin, Eray İşcan, Dany Nounkeu, Gökhan Zan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Albert Riera, Emmanuel Eboue, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Kazım Kazım, Engin Baytar, Erman Kılıç, Nordin Amrabat och Burak Yılmaz.

Spelare som saknades var Fernando Muslera, Aurlien Chedjou, Wesley Sneijder, Didier Drogba och Johan Elmander som fortfarande har semester samt Semih Kaya som är skadad.

Andra spelare som saknades och som inte ingår i Fatih Terims framtidsplaner är Ufuk Ceylan, Furkan Özcal, Yigit Gökoglan, Julio Emmanuel Culio, Sercan Yildirim och Mehmet Batdal.

LÄS OCKSÅ: