Kayserispor överens med tre spelare

Kayserispor har gjort klart med tre spelare som kommer att presenteras inom de kommande dagarna och går samtidigt skilda vägar med den isländska ytterbacken Gretar Steinsson. Steinsson värvades till Kayseri inför den förra säsongen men hann bara spela 9 ligamatcher innan han åkte på en långtidsskada och nu väljer klubben att bryta kontraktet med honom i förtid.

Spelarna som ansluter till Kayserispor är den 20-årige tysk-turkiska försvararen Cüneyt Köz fostrad i Bayern München men som under den senaste säsongen spelade i Preussen Mönster i den tyska tredje divisionen, den 19-årige serbiske försvararen/mittfältaren Srdjan Mijailovic som kommer närmast från Röda Stjärnan i Serbien samt den 23-årige tysk-turkiska anfallaren Taner Yalcin som ansluter från Istanbul B.B., där han spelade 5 ligamatcher under förra säsongen.

Kayserispor har kommit överens om ett treårskontrakt med både Cüneyt och Taner samt ett fyraårskontrakt med Mijailovic.