Lalawele Atakora på väg till Balikesirspor – återförenas med Karikari

Balikesirspor, nykomlingar i turkiska andra divisionen, PTT 1. Lig, uppger på sin officiella hemsida om att klubben har kommit överens med AIK angående den 22-årige mittfältaren Lalawele Atakora från Togo som har gjort 1 mål på 9 ligamatcher den här säsongen och sammanlagt 3 mål på 38 ligamatcher under tre säsonger för AIK.

Atakora som är fotbollsfostrad i Liberty Academy är landslagsspelare för Togo och har tidigare under sin karriär även spelat för Fredrikstad i Norge och IFK Värnamo i lägre division i Sverige.

Balikesirspor skriver vidare att Atakora kommer att anlända till Balikesir tisdagen den 30e juli för att gå igenom den obligatoriska läkarundersökningen för att sedan skriva på kontraktet med klubben.

Om uppgifterna stämmer och övergången blir ett faktum så kommer Atakora att återförenas med sin tidigare lagkamrat i AIK, anfallaren Kwame Karikari som nyligen lämnade klubben för spel i Balikesirspor.