Officiellt: Galatasaray förhandlar med Toulouse

Galatasaray meddelade börsen (KAP) i Istanbul för ett par dagar sedan om att klubben har inlett förhandlingar med den franska klubben Toulouse angående en övergång gällande anfallaren Umut Bulut som var på lån i klubben under den gångna säsongen.

Umut Bulut berättade för medierna efter lånetiden i Galatasaray om att han ville stanna kvar i klubben och det ser ut att bli så.

Umut som är 30 år fick en kanonstart i Galatasaray under den förra säsongen när han låg bakom segern i supercup-finalen mot Fenerbahce med sina två mål i en match som slutade 3-2. Därefter fortsatte han att göra mål i ligaspelet och toppade också stundtals skytteligan i Süper Lig.

Umut fick gott om speltid under den första halvan av säsongen och gjorde då 11 mål på 16 ligamatcher medan det blev allt mindre speltid under den andra halvan av säsongen då Didier Drogba anslöt till laget. På vårsäsongen gjorde han endast 1 mål på 11 ligamatcher och hamnade till slut på 12 mål på 27 ligamatcher för Galatasaray under sin debutsäsong i klubben.