OFFICIELLT: Jose Bosingwa klar för Trabzonspor

Trabzonspor meddelade under måndagseftermiddagen på sin officiella hemsida om att den 30-årige portugisiske högerbacken Jose Bosingwa har skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

Bosingwa kommer närmast från spel i Queens Park Rangers och har tidigare under sin karriär även spelat för bl.a. Porto samt Chelsea där han har vunnit flera titlar i bägge klubbarna, bl.a. Champions League-titeln i bägge klubbarna,

Bosingwas lön i Trabzonspor;
Säsongen 2013-14 2,126 miljoner Euro
Säsongen 2014-15 2,126 miljoner Euro
Säsongen 2015-16 1,605 miljoner Euro

Sedan tidigare så har även en annan Chelsea-spelare Florent Malouda skrivit på ett tvåårskontrakt med Trabzonspor och bägge klubbarna kommer att presenteras för fans- och media på en signeringsceremoni på klubbens hemmaarena, Hüseyin Avni Aker stadion under måndagskvällen.